Valg av relevante sikkerhetsnyheter

Vi vil gjerne gi deg de mest relevante sikkerhetsnyhetene, anbefalingene og abonnementsalternativene. Når vi lærer hvilken beskyttelse du trenger mest, kan vi anbefale de beste måtene for deg å få det.

Som standard vil denne informasjonen være tilgjengelig for deg i appen regelmessig. Deaktiver alternativet hvis du ikke ønsker denne informasjonen.

Slik deaktiverer du valg av relevante sikkerhetsnyheter:

1. På den nederste fanelinjen i appen trykker du på Profil > Innstillinger .
  2. I Appinnstillinger-seksjonen, fjern merket for Meldinger.

Du vil ikke lenger motta relevante sikkerhetsnyheter fra appen.